Buurttoezicht Hardinxveld Horen - Zien - Melden
Horen - Zien - Melden
  • buurttoezicht-header

>>  Jij kent de dader, maar de dader kent jou ook?

mStichting M. draagt bij aan een veilige, betrouwbare en menswaardige samenleving. Zij doet dit met actieve steun van burgers, bedrijfsleven en overheid. Hierdoor neemt de maatschappelijke, sociale en economische schade door misdaad af.

Stichting M. heeft als doel criminaliteit aan te pakken. De onafhankelijke stichting exploiteert de meldlijn, waar mensen anoniem informatie kunnen geven over misdrijven. De anonimiteit van de melder is bij M. van hoofdbelang. M. beschermt altijd de anonimiteit van de melder. De stichting stuurt de anonieme meldingen door naar publieke en private partners, zoals de politie en andere opsporingsdiensten. Daarnaast ontwikkelt Stichting M. projecten en campagnes om de meldlijn onder de aandacht te brengen.

Je kunt bij M. terecht met informatie over (ernstige) misdaad. Dat kunnen heel veel soorten strafbare feiten zijn. Een paar voorbeelden zijn een overval, brandstichting, wapenhandel, inbraak, maar ook bedreiging.

Je kunt ook bellen over fraude zoals met een verzekering, de belasting, sociale premies of uitkeringen. Ook voor schendingen van integriteit kun je bij M. terecht. Denk bijvoorbeeld aan een ambtenaar die zijn positie misbruikt.

Voor meer informatie, zie de website van Meld Misdaad Anoniem.

Meldt problemen in uw wijk

Lees aub eerst onze disclaimer & privacybeleid