Buurttoezicht Hardinxveld Horen - Zien - Melden
Horen - Zien - Melden
  • buurttoezicht-header

>>  Koningsdagfeesten 2015

Buurttoezicht Hardinxveld was ook dit jaar weer van de partij tijdens de jaarlijkse Koningsdagfeesten. Het was aan Buurttoezicht de taak extra oren en ogen te zijn voor de politie en toezicht te houden op de toegangswegen en nabij omgeving van het feestterrein aan de Sluisweg.


Vrijdagavond/-nacht 24-04-15

koningsdag-2015

Buurttoezicht hield in het begin toezicht op de groepen feestgangers die richting de Sluisweg gingen. Omstreeks 01;00 uur kwamen de meesten feestgangers uit de tent. Buurttoezichthouders kwamen veel beschonken maar gezellige feestgangers tegen.

Omstreeks 01:30 uur reden Buurttoezichthouders in de Damstraat toen zij een beschonken jongen op de weg zaten zitten. Op het moment dat de Buurttoezichthouders de jongen aanspraken, kwamen er twee fietsers aangereden. Een van de fietsers raakte een autospiegel en vervolgens de beschonken jongen. De jongen die de autospiegel en beschonken raakte, fietste er vandoor. De tweede jongen gooide zijn fiets op de grond en was verbaal erg agressief tegen de Buurttoezichthouders. Ook wilde de jongen fysiek de confrontatie aangaan. De tweede jongen is daarna weg gefietst. De Buurttoezichthouders hebben de politie gebeld en samen uitgekeken naar de jongens. Ze hebben de jongens niet meer aangetroffen.


Zaterdagavond/-nacht 25-04-15

koningsdag-2015-2Ook zaterdagavond/-nacht was Buurttoezicht weer aanwezig. Het was deze avond/nacht overwegend rustig voor Buurttoezicht.

Omstreeks 01:30 uur liepen Buurttoezichthouders langs een bus maatschappij langs de Houtschelf, toen zij een jongen zagen zitten op het terrein van de busmaatschappij. De Buurttoezichthouders vertrouwde het niet dus hebben de politie gebeld. Vervolgens zijn zij met de jongen in gesprek gegaan. De jongens bleek zich niet zo lekker te voelen en was even gaan zitten. Op een gegeven moment kwam een medewerker van het busbedrijf poolshoogte te nemen om te kijken wat er aan de hand was. Die was er niet van gecharmeerd dat de jongen op het terrein van de busmaatschappij zat en verzocht hem weg te gaan. De aanwezige Buurttoezichthouders hebben hierbij bemiddeld en de jongen is zelfstandig naar huis gegaan.

Al met al was het een gezellig weekend met overwegend weinig incidenten voor Buurttoezicht. Ook volgend jaar is Buurttoezicht zeker weer aanwezig tijdens de Koningsdagfeesten.

Meldt problemen in uw wijk

Lees aub eerst onze disclaimer & privacybeleid