Buurttoezicht Hardinxveld Horen - Zien - Melden
Horen - Zien - Melden
  • buurttoezicht-header

>>  Buurttoezicht op de Moonlightshopping

Afgelopen vrijdag 28 november waren 12 van onze enthousiaste buurttoezichthouders aanwezig met een kraam op de ‘Moonlightshopping’ in Boven-Hardinxveld.

Afgelopen vrijdag 28 november waren 12 van onze enthousiaste buurttoezichthouders aanwezig met een kraam op de ‘Moonlightshopping’ in Boven-Hardinxveld. Er werd informatie uitgereikt aan de bezoekers en er konden meldingen worden gedaan bij de kraam. Daarnaast waren wij aanwezig voor zakkenrolpreventie. Dit is een geslaagde actie want er zijn de gehele avond geen zakkenrollers gesignaleerd! Wij kunnen terugkijken op een gezellige, drukke maar succesvolle avond en zullen daarom volgende keer weer aanwezig zijn. 

kraam MS 2      Will Cees MS

Op 12 december organiseert Buurttoezicht een actieavond vanuit het Drijvershof in Boven-Hardinxveld. Iedereen is welkom om een ronde met onze vrijwilligers mee te lopen. De avond begint om 20.00. U kunt u aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-485452929

folder MS

Daarnaast willen wij u graag mededelen dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste vrijwilligers. Uw bijdrage hoeft niet groot te zijn, minimaal 2 keer per maand een ronde van 1 tot 2 uur door uw eigen wijk, is voldoende. Daarnaast gaat het inplannen van deze rondes in goed overleg met de planner van de wijk. Bent u nieuwsgierig geworden? Loop vrijblijvend een rondje met ons mee of meld u gelijk aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meldt problemen in uw wijk

Lees aub eerst onze disclaimer & privacybeleid